10 kerstcadeautjes voor mannen en vrouwen.

Oh december, wat ben je leuk! (Maar ook vreselijk duur en stressvol.) Sinterklaas is nog niet uitgezwaaid of we schieten al in de stress voor de kerstcadeautjes. Moet jij nog opzoek naar kerstcadeautjes? Dan help ik je een handje.In deze blog geef ik 10 tips voor kerstcadeautjes voor vrouwen en mannen. Geen uren in de rij bij de kassa, maar bestel ze gewoon online door op de foto te klikken!

 

FOTO:  Ben White

 

VOOR VROUWEN:

1.  LETTERBORDEN EN LIGHTBOXEN €12,76 (vanaf prijs)

Je hebt ze vast al voorbij zien komen, de letterborden en lightboxen. Deel inspirerende teksten met anderen. In verschillende kleuren- of materialen, dus leuk voor in elk huis of kantoor! Bestel via bol.com en je bespaart nu 20%.

2. SWAROVSKI CLASSIC OORKNOPPEN. €34,29

Een vrouw en diamanten, doet het altijd goed. Deze oorknoppen van Swarovski zullen dan ook altijd goed in de smaak vallen! Je bespaart nu 30% bij bol.com.

3. MINI POWERBANK MET SPIEGEL. €22,99

Hoe leuk is dit spiegeltje met ingebouwde powerbank van Lily night! In verschillende patronen- en kleuren te verkrijgen.

4. ZUSSS WANDKLEED KATOEN GEKNOOPT €14,95

Je ziet ze waarschijnlijk genoeg voorbij komen op interieur blogs, de katoenen wandkleedjes. Ik was al fan van Zusss vanwege de leuke teksten op de kopjes en kaartjes. Maar nu hoort dit wandkleed ook zeker tussen mijn favorieten.

5.  BABE, YOU GOT THIS. (BOEK) €17,99

Zoek jij een cadeautje voor een powervrouw? Dit boek is perfect! 2 weken terug schreef ik al een blog over dit boek. (lees hier).

 

VOOR HEM:

6. THUMBSUP! DIAMOND WHISKEYGLAS €27,-

Deze whiskey glazen zijn ideaal voor als je eigenlijk al te diep in het glaasje hebt gekeken. Ze vallen namelijk niet om! De glazen zijn gemaakt van borosilicate glas. Oh, en je kunt de glazen rond laten draaien wanneer de whiskey ingeschonken wordt. Dit zorgt ervoor dat de aroma’s geleidelijk vrij komen.

 

 

7. DE EDELE KUNST VAN NOT GIVING A FUCK. (BOEK)  €10,99 /€19,99

Dit boek staat inmiddels ook op mijn leeslijst voor aankomend jaar. Moet je een cadeautje uitzoeken voor een persoon die zich altijd overal druk om maakt? Of in de ‘wat als’ vorm denkt? Dan is dit boek de uitvinding voor hem of haar. Humoristisch en vol goede grappen, maar bovenal ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Verkrijgbaar in het Nederlands en Engels.

8. BURKELY PORTEMONNEE + PASSPORTCOVER. €35,-

Verkrijgbaar in zwart en Cognac. De giftbox bestaat uit een Billfold en een Passportcover, gemaakt van Zulu Hunter leer. Zulu Hunter leer heeft een luxe uitstraling door de lichte vleug die erop zit.

9. PERFECT SHAVE GIFT SET VAN RITUALS €17,50

Rituals barst van leuke cadeautjes. Waaronder deze scheerset uit de Samuari collectie.

10. HOUTEN DIGITALE KLOK €29,95

Weg met de lelijke wekkers. Deze wekker lijkt op het eerste gezicht op een houten blok. Maar niets is minder waar, hij vertelt je de tijd en temperatuur en beschikt ook over je favoriete snooze functie.

 

 

 

Liefs , Centaine

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *