CentaineCreations goes European.

Foto : booking.com
Het is een hele tijd geleden dat ik een blogartikel heb geschreven. Er gebeurd momenteel zoveel binnen mijn bedrijf dat ik het tijd vond om dit met jullie te delen. En dan heb ik ook nog eens een heel leuk nieuwtje.. iets met een droom die uitkomt. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

 

EIGEN HUIS EN TUIN RTL4

Wat een stressvolle week was het afgelopen week. Ik hoorde op 31 mei namelijk dat is door was naar de volgende ronde van Eigen Huis en Tuin. Het zou een stemronde worden waar ik met 7 andere stylisten tussen zou staan. In een week tijd moest ik ervoor zorgen dat ik de meeste stemmen zou krijgen.  Als ik aan het einde van de week bovenaan zou staan zou ik automatisch door gaan naar de volgende ronde. Ik heb berichten gepromoot op Facebook en Instagram en ’s avonds op mijn fiets het dorp rond gefietst met flyers. Op zondag kon ik mijn hoofd niet meer zien, laat staan de stempagina. Maandag kreeg ik definitief te horen dat ik boven aan stond en dus door ben naar de volgende ronde!

Wat ben ik vreselijk dankbaar voor alle support en de stemmen van afgelopen week. Dit laat maar weer zien hoe belangrijk het is om tijdig een groot en warm netwerk op te bouwen (docenten Cibap ondernemen, jullie hadden gelijk😉). Niet alleen via Facebook, Instagram en LinkedIn ben ik gigantisch geholpen, ook andere ondernemers uit Epe en omgeving wil ik bedanken voor alle hulp!! Ik maak een dansje en een sprongetje… En niet alleen hierom…

CENTAINECREATIONS GOES ITALY

Ja echt! Sinds een tijdje heb ik een coach binnen mijn bedrijf. Afgelopen jaar is alles zo snel gegaan dat ik nu in de fase ben gekomen dat ik wil kijken waar ik naartoe wil en hoe ik daar wil komen. Het is daarom fijn om af en toe een spiegel voorgehouden te krijgen. Nico brengt niet alleen heel veel positiviteit en motivatie maar ook een hoop nieuwe inzichten! In de afgelopen sessie vroeg hij mij naar de dromen en doelen binnen mijn bedrijf. Een vakantie woning in Italië inrichten was een van de eerste dingen die ik zei. “Als dat iets is wat jij echt wil, heb je die opdracht volgende maand” is wat hij antwoordde. Ik moest er stiekem een beetje om te lachen, want oh wat zou ik dat graag willen! Hij adviseerde mij om het te delen op LinkedIn.

Vorige week maandag deelde ik mijn droom op LinkedIn. Diezelfde avond reageerde Anneke op een bericht van mij op Facebook. Eigenlijk een beetje als grapje met “misschien kan ze mijn villa wel inrichten”. Zo kwamen wij in contact, las ik haar prachtige verhaal en de volgende dag waren we al aan het videobellen. Nu iets meer dan een week nadat ik mijn droom heb uitgesproken, kan ik jullie vertellen dat ik eind september een aantal dagen naar Carassai, Italië vlieg om een ontwerp te maken voor een prachtig gastenverblijf. Anneke, bedankt voor deze mooie opdracht!

Benieuwd naar het verhaal van Anneke? Binnenkort geef ik haar een podium in een blog, waar ze uitleg geeft over haar prachtige concept! Dit seizoen is de villa al te boeken ( en geloof mij, dat wil je!!).

foto: van website Le Marche
foto: van website Le Marche
foto: via allmarchehotels.com
locatie

Liefs, Centaine

Geschreven door
More from Centaine

Interieurontwerp Soest

Interieurontwerp Soest. CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een...
Lees meer

2 Reacties

  • wauw Centaine, wie had dit vorig jaar kunnen denken wat je in 1 jaar allemaal al bereikt hebt. Het is je zo gegund. Mooi mens en mooie ideeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *