Een terugblik op mijn 2019.

Het is alweer de laatste dag van het jaar. Net als vorig jaar geef ik ook dit jaar weer een persoonlijke terugblik! Wat waren mijn doelen, wat waren de hoogte punten en wat zijn mijn doelen voor het volgende jaar? In deze persoonlijke blog deel ik het allemaal met jullie.

WAT WAREN MIJN DOELEN VOOR 2019?

Vorig jaar schreef ik onder anderen over de start van mijn bedrijf CentaineCreations, mijn eerste auto, de kleine reisjes die ik gemaakt heb met Esther en over het afstuderen. Mijn doel voor 2019 was dat ik niet te streng voor mezelf moet zijn ( dit was het jaar ervoor overigens ook mijn doel, oops).  Ik moet zeggen dat dat dit jaar al een heel stuk beter ging. Ik gun mezelf meer vrije tijd en geniet van de kleine dingen.

AUTO KUST ZWIJN.

Ik begon mijn jaar niet zo super… Vorig jaar deelde ik dat ik in december mijn eerste auto had gekocht. Een brons kleurige Kia Picanto. Trots als ik ben met mijn eerste auto reed ik er overal mee naar toe. Zo reed ik ’s avonds terug naar huis vanuit een etentje in en stak er een groep wilde zwijnen over waarvan ik de laatste behoorlijk hard heb geraakt. Volgens de politie agenten had ik goed gehandeld (al zou ik niet meer weten wat ik nou precies heb gedaan vanuit de schrik). Mijn auto werd weggesleept maar gelukkig had ik hem na een week weer terug en als nieuw! 

CENTAINECREATIONS

Wauw, is eigenlijk het enige wat ik erover hoef te zeggen. Wat is er ontzettend veel gebeurd afgelopen jaar binnen CentaineCreations. Mooie opdrachten, een eigen kantoor en natuurlijk mijn droom opdracht in Italië. En wat ben ik mijn opdrachtgevers ongelofelijk dankbaar voor het vertrouwen in mij. Toen ik mijn bedrijf startte in 2018 had ik gehoopt, maar nooit verwacht dat er zo snel, zo veel mooie kansen mijn kant op zouden komen. Afgelopen jaar heb ik weer heel veel mooie projecten mogen doen, van bedrijfspanden, tot sportscholen en woningen. Momenteel lopen er nog een aantal projecten waar we aankomend jaar mee verder mogen gaan en starten we in januari weer met een paar nieuwe opdrachten.

WERK TRIPJES NAAR HET BUITENLAND

In september was ik in Italië, waar mijn droom werd waargemaakt. Ik mocht namelijke een onwijs mooi gastenverblijf inrichten. Op advies van mijn coach sprak ik mijn droom (een vakantiewoning op Italië inrichten) uit binnen mijn netwerk en binnen een week had ik een opdracht waar ik daarvoor alleen nog maar van kon dromen. Zeker een ervaring die ik nooit meer zal vergeten. In oktober werd ik uitgenodigd door Bolon om met hun mee te gaan op architectenreis naar Zweden. Tijdens deze trip heb ik zo onwijs veel geleerd over de prachtige design vloeren. Naast dat ik veel geleerd heb, heb ik het natuurlijk ook heel erg naar mijn zin gehad! Ik vloog namelijk met een flinke kater en zere voeten van het dansen weer terug naar Nederland ;-)…

BEDRIJFSCOACH

Omdat alles afgelopen jaar zo snel is gegaan , en ik niet precies waar ik naartoe wilde gaan, leek het mij verstandig om een bedrijfscoach in te schakelen. En man, beste keuze van afgelopen jaar! Ik was opzoek naar een coach die niet voor mij zou denken maar met mij zou denken. Ik ben eigenwijs en kan er daarom ook niet zo goed tegen (lees : helemaal niet tegen) als mij verteld wordt hoe ik het allemaal even moet doen. Ik ontmoette Nico de Jong tijdens een netwerkbijeenkomst in Nunspeet, waar hij een lezing gaf over LinkedIn. Na de lezing sprak ik hem aan en maakte we direct een afspraak. Nico heeft mij nu 6 maanden gecoacht en volgend jaar gaan we gewoon weer verder! Nico is oprecht, enthousiast, heeft heel veel humor en weet heel goed waar hij het over heeft. Oh en nee, hij denkt ook niet voor mij maar met mij 😉

HET BEGON ALLEMAAL MET DIE ENE SWIPE

Ik ontmoette Stefan afgelopen jaar via Tinder ( het werkt dus echt 😉 ). Ik merkte dat Tinder toch niet echt mijn ding was en stond op het punt om het te verwijderen, totdat ik een berichtje voorbij zag komen van Stefan met ‘wat heb je een mooie lach’. Mijn nieuwsgierigheid was toch wel wat gewekt omdat het geen standaard berichtje was met een cliché openingszin. We raakte in gesprek en eigenlijk klikte het direct al heel erg goed en is alles in een sneltrein gegaan. Zo ontmoette hij op de eerste date naar Walibi direct mijn ouders, broertje, zus, zwager en de kids (moet kunnen toch? haha). Ook haalde we binnen 3 maanden al ons eerste beestje op en zijn we nu druk aan het verbouwen in huis! Wat ben ik blij dat ik zo nieuwsgierig ben geweest, want naast dat ik een super lieve vriend heb, heb ik er ook een nieuwe beste vriend bij! ( Ik weet dat jij heel trouw al mijn blogs leest dus : ik ben gek op je )

ONS LIEVE HONDJE VERLOREN

Ik kan wel zeggen dat dit een van de zwaarste momenten was van afgelopen jaar. In september, 2 dagen na mijn verjaardag verloren wij ons lieve hondje Tyka. De mensen die mij een beetje kennen weten dat Tyka echt vreselijk veel voor mij betekend. Ze was echt onderdeel van het gezin. 5 minuten voor haar dood haalde ze nog een koekje op en is toen onder de boom in de tuin gaan liggen en daar overleden. We hebben haar daarom ook op die plek begraven, omdat ze deze zelf heeft uitgekozen. Ik ben er weken kapot van geweest en nu ik dit opschrijf, heb ik de tranen weer in mijn ogen staan. We zullen haar nooit vergeten!

12 KILO LICHTER.

Ja, je leest het goed. Afgelopen jaar ben ik in totaal 12 kilo afgevallen. Ik durf best te zeggen dat ik onwijs trots ben op het resultaat. De mensen die mij goed kennen weten dat ik al jaren vecht tegen de kilo’s en echt van alles heb geprobeerd. Helaas zonder (blijvend) succes.  In juni dit jaar startte ik met het Cambridge dieet (vanaf januari zal het verder gaan als het 1 op 1 dieet) om 25 kilo af te vallen. Wat dit inhoud? Shakie shakie de hele dag door met een klein beetje groente, vlees en vis. Elke week bezocht ik de diëtist en moest ik die ‘@$$#@!’ weegschaal weer op. Gelukkig viel ik bijna elke week af. De ene week meer dan de andere maar in afgelopen 6 maanden ben ik in totaal 12 kilo kwijt, ik heb er nog wel wat te gaan, maar volgend jaar gaan we gewoon verder totdat ik mijn doel heb bereikt!

HET EERSTE BEESTJE VAN STEFAN EN MIJ

Meet Luca, ons eerste beestje samen. Tijdens mijn werktrip naar Italië werd ik op slag verliefd op dit lieve rode katje. Dit is de reden waarom wij besloten om twee weken later terug te rijden naar Italië. We noemen hem Luca ,deze naam is bedacht door mijn broertje en wij vonden het direct bij hem passen! Nu is Luca alweer een paar maandjes bij ons en genieten we iedere dag van zijn streken (al kunnen we hem soms ook echt wel achter het behang plakken). Momenteel is hij uit logeren bij mijn ouders ( en kunnen Stefan en mijn handen weer herstellen van alle krassen die Luca ons dagelijks met liefde bezorgd) Mijn ouders hebben heel veel planten, bloemen, een kerstboom en een goudvis. Ik wil ze daarom nog even sterkte wensen ;-).

BOLZANO – CARASSAI – CURACAO.

Ook heb ik afgelopen jaar weer een aantal mooie reisjes mogen maken, van kleine reizen tot grotere reizen. Begin het jaar bezocht ik Kimberly in Bolzano ( Die nu gelukkig weer lekker naar Nederland is terugverhuist!). Reed ik samen met mijn vriend in een weekend ongeveer 3600 km om Luca, onze Italiaanse rode kitten op te halen en vlogen Esther en ik in oktober twee weken naar de zon in Curacao. Esther en ik zijn alweer 9 jaar vriendinnen en vonden het daarom ook tijd voor een mooie verre reis. Helaas loop ik nog een beetje achter met het schrijven van blogs en moet ik nog tijd maken om het blog van Curacao verder uit te werken en te publiceren. Dit blog met een dosis tips houden jullie daarom nog van mij tegoed! En in februari staat er een nieuwe reis gepland, dan vlieg ik namelijk samen met mijn moeder en oma voor een weekje naar Catania, Sicilië. Even terug naar de plek waar ik in 2017 heb gewoond!

KNALLEND HET NIEUWE JAAR IN

En momenteel ben ik lekker een paar dagen op vakantie met Stefan. De eerste twee dagen verbleven wij in Tilburg in een wellness hotel waar we tot rust konden komen van de drukte van afgelopen tijd binnen onze bedrijven (en de verbouwing in huis..). En momenteel zitten wij in Brugge ( in een onwijs mooi gloednieuw **** hotel : Radisson Blu) om hier te proosten op het nieuwe jaar vanavond!

 

CentaineCreations wenst iedereen een hele fijne jaarwisseling en een mooi 2020!

 

 

Liefs, Centaine

 

 

 

 

 

Geschreven door
More from Centaine

Interieurontwerp Apeldoorn Totaaladvies

Interieurontwerp Apeldoorn. CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een...
Lees meer

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *