Flexa kleur van het jaar 2019 Spiced Honey

kleur van het jaar 2019 Spiced Honey
Afgelopen dinsdag 4 september was het weer zo ver. Flexa maakte de trendkleur van het jaar 2019 bekend, Spiced Honey. De kleur wordt ook wel omschreven als warm,elegante en stijlvol.

ZO VIES DAT HET EIGENLIJK BEST MOOI IS

Mijn eerste reactie bij het zien van de kleur was : het is eigenlijk zo’n vies kleurtje dat ik het mooi vindt. Ja, normaal gesproken is dit niet een kleur waar ik snel naar zou grijpen, maar ik ben inmiddels al een beetje fan!

LETTING THE LIGHT IN

We zien deze trend al een langere tijd. We willen omdenken, positief zijn, het leven omarmen, genieten van het moment. Hier speelt Flexa goed op in met de nieuwe trendkleur. De kleur is makkelijk toe te passen in verschillende stijlen en zal ervoor zorgen dat je huis licht, warm,helder en positief aan zal voelen.

WARM ELEGANT STIJLVOL

Zo omschrijft Flexa de kleur. Ik sluit mij hier volledig bij aan. De kleur zal in huis zorgen voor een warme geborgen sfeer. Ideaal dus voor de koudere dagen, waar je niets liever doet dan je terug trekken in een huis dat aanvoelt als een warme deken.

 

Dulux

 

NORDIC HOME

In bovenstaande moodboard heb ik de kleur toegepast in een lichte ‘nordic home’ stijl met de trends van nu. De uitgangspunten die ik heb genomen voor dit moodboard zijn: licht eiken, roze, linnen, matte afwerking, natural, rotan, warmte.

 

KLEURPALLETEN

Flexa heeft verschillende kleurpalleten samengesteld in combinatie met Spiced Honey. Meer hierover kun je lezen op de website van Flexa.


THINK
DREAM
LOVE
ACT

 

 

Ik ben al een beetje fan, en jullie?

 

 

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *