Heart Wood – Flexa kleur van het jaar 2018

Flexa
Zoals elk jaar bracht Flexa ook dit jaar de kleur van het jaar uit. In 2018 zal de kleur Heart Wood zijn. Na deze blog vliegen jullie naar de bouwmarkt om de nieuwe kleur te halen. 


HEART WOOD

Ja, elk interieur blog heeft het er wel even over, de nieuwe kleur van Flexa. Dus CentaineCreations kan natuurlijk niet ontbreken nu. Sommige interieur vormgevers voegen het zelfs al toe aan hun kantoor, of huis. En wat ziet het er gaaf uit! ( zie hier het kantoor van interieur vormgever ByThimble, die in de nieuwe kleur wordt geverfd) Heart Wood is een hele warme kleur. Zoals Flexa zelf al omschreef, hebben ze deze kleur gekozen om de serene kleur uit de natuur terug te laten komen in het interieur.

 

COMBINEREN

De kleur is makkelijk te combineren met andere kleuren. Persoonlijk houd ik van rustige kleuren (Omdat ik al druk genoeg ben van mijzelf ) en zou ik de kleur combineren met lichte aardtinten.  De kleur heeft een roze en beige toon,  hierdoor zou je het kunnen combineren met koele en met warme kleuren. Heb je een beetje lef? Combineer Heart Wood met intense groen tinten op de muur. De nieuwe Flexa kleur zal er hierdoor nog meer gaan uitspringen. Ik garandeer je dat je interieur onthouden gaat worden door je bezoekers ;). Is een groene wand net wat teveel voor je? Dan kun je natuurlijk ook gaan werken met planten om de ruimte een frisse touch te geven en toch een groot contrast toe te voegen.

 

De herfst komt eraan in Nederland. Laten we het warme en knusse gevoel alvast opzoeken door deze nieuwe kleur toe te voegen aan ons interieur. Bekijk mijn Pinterest bord hieronder en laat je inspireren.

 

 

Liefs,
CentaineCreations

Laat een reactie achter

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *