Hulp bij styling

Ben je op zoek naar advies over styling en hoe je meer sfeer, warmte en gezelligheid in huis kunt brengen? Als professioneel en onafhankelijk stylist en interieurontwerper help ik je graag met de styling van je interieur.

Foto: Melissa Vermeulen

Als interieuradviseur weet ik maar al te goed hoe belangrijk het ‘af stylen’ is in het interieur. Het geeft jouw ruimte niet alleen een warme, gezellige sfeer. Maar het zorgt er ook voor dat jou persoonlijke touch in de ruimte komt.

  • Met stylingadvies zorgt CentaineCreations voor ‘het gouden randje’ waardoor je interieur meer sfeer krijgt en beter bij je past.
  • Je krijgt onafhankelijk en persoonlijk advies en leuke stylingtips over het groeperen van meubels en accessoires, het sfeervol toepassen van schilderijen, planten, bloemen en verlichting en het combineren van kleuren en materialen die uitstekend aansluiten bij de (vernieuwde) stijl van je interieur

Ga je binnenkort trouwen? Of heb je een ander groot feest? Bespaar jezelf veel geld en tijd door CentaineCreations hulp bij styling. Neem gerust contact op via het contactformulier op de website of bekijken mijn styling projecten