Totaaladvies Apeldoorn Noord

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
render 4
Interieurontwerp Apeldoorn.
CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een nieuw plan voor de woonkamer. De bewoners hadden behoefte aan een woonkamer waar je zoals ze zelf aangaven 'heerlijk kan wegkruipen op een grote bank met het hele gezin'. We hebben een rustige basis gecreëerd waar we warme zachte kleuren en materialen aan toe hebben gevoegd.

ADVIES

De uitgangspunten voor het ontwerp is een lichte strakke basis met natuurlijke materialen en zachte oude kleuren. Ik adviseer om de basis rustig te houden, in de accessoires spelen we dan met kleuren en verschillende materialen. De materialen die gebruikt zijn, zijn onder andere hout, leer, wol, linnen en staal. Deze natuurlijke, stoere en warme materialen zorgen samen met de lichte basis en de donkerblauwe lambrisering voor een knusse sfeer.

HOE HET WAS

Toen we bewoners het huis kochten zag het er heel anders uit. Er zat al een houten vloer in en een parel van een keuken! We hebben alles glad laten stucen en op alle wanden inplaats van wit een zachte taupe kleur toegepast.  De before foto’s heb ik van Funda afgehaald!

MOODBOARD

PLATTEGROND

MEUBELPLAN

3D VISUALS

EINDRESULTAAT  ( COMING SOON…)

Hierbij een kleine impressie van het interieuradvies dat CentaineCreations heeft gegeven. Binnenkort fotograferen we het eindresultaat en dit zal ik natuurlijk ook met jullie delen op de website!

REVIEW

Dat wij de opdracht van het inrichten van onze nieuwe woning aan Centaine hebben overgelaten is de beste keus die we hebben kunnen maken. Zo mooi en op elkaar afgestemd, dit hadden wij nooit voor elkaar kunnen krijgen. Alles klopt gewoon! Normaal moet je wennen aan een nieuw huis maar wij voelden ons gelijk thuis en op ons gemak. Wij wilden een huis om tot rust te komen gezien ons hectisch bestaan met ons eigen bedrijf. Alles klopt gewoon. Na 1 jaar genieten wij nog steeds elke dag. Ondanks dat je niet veel kasten ziet hebben wij genoeg opbergruimte. Alles mooi weggewerkt en het valt niet op. Tevens is alles makkelijk te onderhouden. Vlieg door het huis met schoonmaken. Het samenwerken met Centaine is ook super. Ze neemt alle tijd en luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever en weet zo een fijne sfeer te creëren zowel in huis als met de samenwerking. En denk nou niet dat er alleen maar dure exclusieve meubels worden aangeraden, het is een mix van woinwinkels, duur en goedkoop. Mochten we ooit weer gaan verhuizen (voorlopig niet😉) dan vragen wij Centaine weer om een fijne thuis te creëren.