Interieurontwerp Apeldoorn Totaaladvies

Interieurontwerp Apeldoorn.
CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een nieuw plan voor de woonkamer. De bewoners hadden behoefte aan een woonkamer waar je zoals ze zelf aangaven 'heerlijk kan wegkruipen op een grote bank met het hele gezin'. We hebben een rustige basis gecreëerd waar we warme zachte kleuren en materialen aan toe hebben gevoegd.

 

ADVIES

De uitgangspunten voor het ontwerp is een lichte strakke basis met natuurlijke materialen en zachte oude kleuren. Ik adviseer om de basis rustig te houden, in de accessoires spelen we dan met kleuren en verschillende materialen. De materialen die gebruikt zijn, zijn onder andere hout, leer, wol, linnen en staal. Deze natuurlijke, stoere en warme materialen zorgen samen met de lichte basis en de donkerblauwe lambrisering voor een knusse sfeer.

 

HOE HET WAS

Toen we bewoners het huis kochten zag het er heel anders uit. Er zat al een houten vloer in en een parel van een keuken! We hebben alles glad laten stucen en op alle wanden inplaats van wit een zachte taupe kleur toegepast.  De before foto’s heb ik van Funda afgehaald!

MOODBOARD

 

PLATTEGROND

 

MEUBELPLAN

3D VISUALS

EINDRESULTAAT  ( COMING SOON…)

 

Hierbij een kleine impressie van het interieuradvies dat CentaineCreations heeft gegeven. Binnenkort fotograferen we het eindresultaat en dit zal ik natuurlijk ook met jullie delen op de website!

 

Geschreven door
More from Centaine

Interieurontwerp Apeldoorn Totaaladvies

Interieurontwerp Apeldoorn. CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een...
Lees meer

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *