Interieurontwerp Nieuwleusen

3D visual
Interieurontwerp Nieuwleusen.
Een bestaande, sfeervolle vrijstaande woning op het platteland. Genoeg licht, een prachtige tuin en een mooi interieur. Maar de bewoners zijn toe aan vernieuwing. Het huis krijgt een update voor de komende jaren.

 

 

WENS

Een lichte moderne basis met warme elementen in de aankleding. De bewoners dromen van een overkapping aan het huis met glazen schuifwanden om heerlijk uit de wind te kunnen zitten, maar toch buiten te zijn. De keuken past goed bij het huis maar is in verhouding tot de grote woonkamer wat aan de kleine kant. Er is wel eens gedacht aan een grotere leefkeuken maar de bijkeuken is onmisbaar.

 

ADVIES

We hebben hier dan ook rekening mee gehouden in het plan. De uitgangspunten voor het ontwerp zijn vrijheid en geborgenheid. Ik adviseer om de basis licht en strak te houden. De bijkeuken is in het ontwerp naar buiten verplaatst als aanbouw, er is een grote overkapping gecreëerd en binnen is een grote leefkeuken ontworpen. De materialen die gebruikt zijn, zijn onder andere linnen, hout, en jute. Deze zachte, warme materialen zorgen samen met de lichte kleuren van Farrow and Ball voor op de muren een samenhang. Om een contrast te creëren met de zachte, warme materialen zijn materialen als staal en glas toegevoegd. Door de kozijnen zwart te verven krijgen ze een stoere uitstraling en kaderen ze de zeeën aan licht inval.

MOODBOARD

PLATTEGROND

 

3D VISUALS

 

 

Hierbij een kleine impressie van het totaal advies dat CentaineCreations heeft gegeven. Ook is het ontwerp tot 22 juli 2018 te zien in museum de fundatie in Zwolle.

 

De bewoners: ” Wat een mooie lichte open ruimte. Oplossingen die helemaal passen bij onze manier van leven. Ook de materialen zijn spot-on: hout, wit, linnen… dit alles geïntegreerd in een super mooi ontwerp dat ons de komende jaren een goede en inspirerende leidraad geeft om stapsgewijs ons huis de “twenties” in te laten gaan! ”