Interieurontwerp overkapping Apeldoorn

Interieurontwerp Overkapping Apeldoorn.
''Een tweede huiskamer met een warme, gezellige uitstraling''. Daarbij mocht ik deze opdrachtgevers helpen. Een donkere rustige basis met zachte natuurlijke materialen zorgt voor een warm en knusse sfeer. Laat de warme zomeravonden maar komen!

 

ADVIES

De uitgangspunten voor het ontwerp is een donkere basis met natuurlijke materialen en stoere items. Ik adviseer om de basis rustig te houden, in de accessoires spelen we dan met kleuren en verschillende materialen. De materialen die gebruikt zijn, zijn onder andere hout, rotan en staal. Deze natuurlijke, stoere en warme materialen zorgen samen met de donkere basis voor een warme, knusse sfeer. De ideale plek voor vroege voorjaar, de zomer of het najaar!

MOODBOARD

 

PLATTEGROND

 

3D VISUALS

 

Hierbij een kleine impressie van het interieuradvies dat CentaineCreations heeft gegeven.

 

”Wij hebben 2 jaar geleden een veranda laten bouwen. De inrichting hiervan hebben we met bestaande meubelen gedaan omdat wij niet goed wisten wat we wilden. Tijdens de opening van een kantoorpand in Apeldoorn, welke ook door Centaine ingericht is, was een afspraak met haar snel gemaakt. Centaine had snel door wat wat onze wensen waren en heeft met haar ontwerpt precies bereikt wat we wilden. Een extra verlenging van onze huiskamer. Ze heeft precies de sfeer gecreëerd die wij voor ogen hadden.”

Geschreven door
More from Centaine

Interieurontwerp Soest

Interieurontwerp Soest. CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een...
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *