Kantoor CentaineCreations

In maart maakte ik bekend via mijn sociaal media kanalen dat CentaineCreations zal verhuizen naar een kantoor in Apeldoorn. Nu is het zover! Sinds 1 mei ben ik werkzaam vanuit The Mixer. In deze blog laat ik jullie de verbouwing zien van het kantoor en natuurlijk het eindresultaat!

 

THE MIXER

Een aantal maanden geleden ben ik gestart met een interieurontwerp voor The Mixer aan de Landdrostlaan 51 in Apeldoorn. Een flinke verbouwing in een pand van 6000m2. Het concept? Je eigen kantoorruimtes huren of kopen in een pand met heel veel extra’s, zoals een brasserie met tuin (ideaal voor in de zomer toch?),vergaderruimtes en een mooie lounge. We hebben met heel veel mensen keihard gewerkt om een mooi eindresultaat neer te zetten. De benedenverdieping heeft een complete metamorfose gehad. Op mijn website is binnenkort ook het eindresultaat te zien van het project van The Mixer. Nieuwsgierig naar meer over dit concept? Op zondag ochtend 19 mei meer over The mixer bij Harry mens in de uitzending.

 

VERBOUWING MIJN KANTOOR

Wat is er veel veranderd, het kantoor heeft een complete make over gehad. Hoe het was? Een heel oud systeem plafond, groene tapijttegels en een systeemwand. Hieronder is te zien hoe het kantoor eruit zag toen we aan dit grote project begonnen. Ook zie je hoe het langzaam is omgetoverd tot mijn ideale kantoor ruimte.

 

 

MOODBOARD

RESULTAAT

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en laat met trots de nieuwe locatie van CentaineCreations zien! Bedankt voor de prachtige foto’s BeetjeHome!

WIL JIJ HIER OOK EEN KANTOOR?

Wil jij ook werken vanuit dit super gave pand The Mixer? Dat kan! Er zijn kantoren van verschillende formaten. We houden een opening op 19 mei aan de landdrostlaan 51 in Apeldoorn. Zijn jullie er ook bij?

 

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Kom gerust langs voor een kop koffie in mijn nieuwe kantoor!

Geschreven door
More from Centaine

Interieurontwerp Soest

Interieurontwerp Soest. CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een...
Lees meer

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *