Lifestyle shoot Slowly Morning

Een paar maanden geleden besloten Fernanda Kipp, Anouk Strijbos en ik onze creatieve krachten te bundelen en een lifestyle shoot te organiseren. We stelde een team samen van top leveranciers en zaterdag 5 januari was het dan zo ver. In deze blog lees je alles over deze shoot en zie je de foto's van het eindresultaat.

INFORMATIE

Thema:    Slowly Morning
Locatie: In het huis van | Jo Daggert
Model: Marieke Vledder 
Kleding: yoi Fashion Epe
Tassen: Bags with Benefits
Sloffen: Schoenmakerij Hennekes Epe
Haar en make-up:   Fernanda Kipp
Fotografie: Anouk Strijbos
Styling: Centaine Kipp

 

VOORSTEL RONDE

Fernanda Kipp – haar en make-up artist:

Mijn naam is Fernanda Kipp. Hair & Make-up Artist, gevestigd in Apeldoorn.

Spontaan, oprecht en creatief, dat ben ik! Ik houd ervan om mensen te laten stralen en ze het gevoel te geven zichzelf te mogen zijn. Wanneer ik aan het werk ben, houd ik altijd rekening met de wensen van een klant. Het gaat niet om gekke hoeveelheden make-up of krullen of dezelfde stijlen die op zoveel mensen worden gezien. Het creëren van een unieke look die bij een persoon past, is waar ik mijn passie vandaan haal.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door haar en make-up. Op jonge leeftijd ben ik begonnen met werken in verschillende kapsalons, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Inmiddels ben ik al meer dan 12 jaar gediplomeerd hair & make-up Artist en sinds 2014 eigen ondernemer. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van haar en make-up voor bruiloften en fotoshoots.

Mijn passie voor bruiloften en fotoshoots in combinatie met mijn ervaring en creativiteit zorgt ervoor dat ik veel kan creëren, van subtiele looks tot gewaagde kunstwerken.

Anouk Strijbos – Fotografe:

Mijn naam is Anouk Strijbos. Ik fotografeer al heel wat jaren, eerst heb ik veel mode fotografie gedaan en later ben ik in de vastgoedfotografie gerold. Dat werk doe ik nu 3,5 jaar.

Maar ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging en daarom ga ik parttime mijn eigen bedrijf opstarten, waarbij ik de dingen ga doen die mij echt aanspreken en waar ik energie van krijg. Ik wil richting de bruidsfotografie en portretfotografie gaan, waaronder vrouwelijke ondernemers fotograferen waarbij ze de foto’s voor hun website en social media kunnen gebruiken. De komende tijd ben ik vooral druk met mijn huisstijl, logo en portfolio opbouw.

 

 

 

Centaine Kipp – Interieuradviseur, Stylist en blogger:

En dit ben ik, Centaine Kipp. Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn website en op dit blog!

Je hebt van die mensen die al heel jong weten wat ze willen, en daar ben ik er zo één van! Ik ben dol op alles wat met kleurtjes en interieur te maken heeft!

CentaineCreations is een interieurontwerpstudio, wat ik in september 2018 heb opgericht. Mijn missie is om andere mensen gelukkig te maken met hun interieur. Daarom ben ik interieuradviseur geworden. Mijn kracht zit in het mixen en matchen van kleuren en materialen in combinatie met de wensen van de klant en de nieuwste trends. Door het persoonlijke contact met de opdrachtgevers ontstaat er geen standaard modelwoning maar een persoonlijk en uniek ontwerp, voor ieder budget.

 

 

HET CONCEPT –  SLOWLY MORNING

YOI FASHION – KLEDING

In samenwerking met kledingwinkel YOI Fashion uit Epe hebben we mooie outfits bij elkaar kunnen zoeken. YOI Fashion verkoopt kleding van diverse merken. Nadat ik het moodboard had laten zien en de sfeer had verwoord wisten ze direct passende outfits te scoren. In de buurt van Epe? Neem dan zeker even een kijkje en wordt hartelijk verwelkomd door de enthousiaste werknemers en het lieve hondje.

LOCATIE

Na het zien van de locatie, krijg je per direct zin in een weekend weg aan de IJssel. De shoot vond namelijk plaats in een onwijs mooi airbnb. De voormalige kapschuur is omgetoverd tot een prachtig duurzaam huis. Het huis bestaat uit een ruime woonkamer met leefkeuken, een grote badkamer met inloopdouche, een apart toilet, een overloop, terras en twee 2-persoons slaapunits. De slaapunits zijn voorzien van een groot raam. Ondanks dat het huis om fietsafstand van het centrum van Deventer staat, waan je je midden in de natuur. Vanaf elke plek in huis heb je uitzicht op de omgeving. De nacht voor de shoot had het flink gesneeuwd. Dit zorgde voor een sprookjesachtig gevoel. In de sneeuw zag je de poten van het verschillende wild dat door de tuin loopt nog staan. Hoe bijzonder is dat!

Het huis is te boeken via deze link: https://inhethuisvan.nl/huizen/jo-daggert/ .

 

FOTO’S

 

We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking. Wij zijn blij met het resultaat! Wat vinden jullie?

 

 

Geschreven door
More from Centaine

Interieurontwerp Soest

Interieurontwerp Soest. CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een...
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *