Modern, Clean en functioneel

studio 1

 

Modern, Clean en functioneel is hoe ik dit ontwerp zou omschrijven.


Voor mijn eind stage bij SebastianoAdragnaArchitetti heb ik de volgende 3D Renders gemaakt om een duidelijk beeld te geven van de ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich een ruime woon-eetkamer , een studio, een grote slaapkamer en een badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich twee kleinere slaapkamers, een dakterras en een extra badkamer.

Door te werken met deuren zonder frame laten we ze opgaan in de muur en zal het niet teveel de aandacht van de mooie elementen in de ruimte halen. De raamwerken zonder frame kunnen via een geautomatiseerd systeem geopend worden.

Met het ontwerp dat hier te zien is, kun je in de inrichting nog alle kanten op.

 

Met veel plezier kijk ik terug op dit project. Ik heb mijzelf nieuwe Render technieken aangeleerd. En kreeg positief commentaar op de Renders van mijn baas en de opdrachtgever.