Terug van weggeweest – persoonlijke update.

Foto : Beate Vieth - BeetjeHome
De laatste blog die ik geschreven heb was alweer op 23 april. Wat is de tijd gevlogen en wat is er veel gebeurd. Ik zou niet weten waar ik moet beginnen met schrijven. Maar ik zal jullie in deze blog een (kleine) update geven over de afgelopen maanden met heel veel mooie momenten.

 

MET BLOED ZWEET EN TRANEN.

Allereerst wil ik sorry zeggen tegen iedereen waar ik niet zo lief voor ben geweest de afgelopen tijd. Oeps. Want ja examenstress! Ik mocht een volledig plan maken voor een prachtige vrijstaande woning in Nieuwleusen. De expert die mij begeleide bij de examens gaf tijdens de tussenpresentatie al aan: Ik denk dat je keuzes moet maken, dit is wel heel veel wat je dan nog in een korte tijd zou moeten doen. Maar hey, zo eigenwijs als dat ik ben wilde ik toch alles doen. Het was immers mijn laatste project op school, dus ik wilde alles er uit halen wat er in zat. In de laatste week kwam ik toch wat in de knoop met mijn planning door mijn perfectionisme. Maar, na wat nachtjes doorhalen heb ik een totaaladvies neergezet waar ik heel tevreden mee ben! Inmiddels heb ik het plan ook aan de opdrachtgevers gepresenteerd, en gelukkig waren ook zij ontzettend blij! Daar doe ik het immers allemaal voor.

Hieronder een impressie van het Interieurontwerp. Bekijk het hele ontwerp HIER.

CIBAP TALENT 2018

Begin juni ontving ik een mail waarin stond dat ik genomineerd was door docenten van het Cibap voor de titel Cibap talent 2018. Verbaasd dat ik was, ik wist namelijk niet eens dat zoiets bestond. Het harde werken van de afgelopen 4 jaar werd beloond met deze prachtige nominatie. Samen met de andere genomineerden mochten we ons werk gedurende drie weken ( van 5 juli tot 22juli) exposeren in Museum de Fundatie in Zwolle. Op 6 juli was de uitreiking van de Awards. Met knikkende knieën , of zeg maar gerust spaghetti benen, stond ik op het podium voor de uitslag. Ik voel mij vereerd dat ik mijzelf Cibap Talent 2018 mag noemen. Het duurde even voordat ik het allemaal kon beseffen. Of nouja, dat doe ik nog steeds niet helemaal. Wel weet ik dat het je vertrouwen echt een giga boost geeft en nog meer motivatie om te knallen.

IN DE MEDIA

Nadat ik te horen had gekregen dat ik Cibap talent was geworden werden er verschillende interviews afgelegd en zag ik mijzelf bijvoorbeeld voorbij komen op Epernet.nl , Veluweland , in De Schaapskooi en in De Stentor. Ook was ik te horen op radio 794 tijdens de infomix op dinsdag. Wil je alle interviews lezen of het radio fragment terug luisteren, kijk dan onder het kopje In de media.

@Radio 794

AFGESTUDEERD

Wat voelt het nog onwerkelijk dat ik na de zomervakantie niet meer terug hoef naar school. Ik zal het Cibap en het school leven stiekem toch een beetje missen. Vooral de gezellige gesprekken met docenten, medestudenten en conciërges. Het Cibap is een plek waar je een overdosis krijgt aan inspiratie van alle creatieve mensen om je heen, ieder een topper in zijn vakgebied. Het fijnste aan het Cibap vond ik toch echt wel dat je geen nummertje bent maar echt een persoon. Omdat het een vrij kleine school is, heb je heel veel persoonlijk contact.

EN NU?

Dromen waarmaken! Dat ik mijn diploma binnen heb wil niet zeggen dat het leren direct stopt. Ik blijf leren, doormiddel van cursussen, beursbezoeken en natuurlijk van collega’s om mij heen. Ik ga parttime werken en parttime ondernemen voor mijn eigen bedrijf CentaineCreations Interioradvice & Styling. Oh, en omdat ik deze vraag veel krijg, ja ik blijf gewoon lekker in Nederland wonen ;). In de toekomst wil ik mij nog meer gaan specialiseren, waarschijnlijk op het gebied van verlichting. Ook ben ik er tijdens het afstuderen achter gekomen dat ik les geven heel erg leuk vind. Wie weet dat ik over een paar jaar wel gastlesjes ga verzorgen of workshops ga geven om mijn passie en kennis op het gebied van interieur te delen.

Maar eerst genieten van een welverdiende vakantie! Even helemaal offline en bijkomen van de afgelopen tijd zodat ik straks keihard kan gaan knallen!

 

 

Liefs, Centaine

Geschreven door
More from Centaine

Interieurontwerp Apeldoorn Totaaladvies

Interieurontwerp Apeldoorn. CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een...
Lees meer

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *