Totaal advies Nijverdal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
render 4
Interieurontwerp Nijverdal.
CentaineCreations mocht de bewoners van deze woning helpen met een nieuw plan voor de woonkamer en keuken. De bewoners willen op vakantie zijn in hun huis. Daarom heeft CentaineCreations geholpen om de sfeer, van hun favoriete vakantie land Italië, in huis te halen.

 

ADVIES

De mooie lichte houten vloer en de mosterd gele kleur op de wand creëerden al een hele fijne basis in deze woning. De gele kleur van de wand hebben we terug laten komen in een warme geel bruine tint voor de lambrisering . Alle ‘ witte’ wanden zijn in het ontwerp voorzien van een warme lichte taupekleur. Zo sluiten de kleuren allemaal mooi op elkaar aan en halen we té grote contrasten weg. Het Italiaanse sfeertje hebben we o.a terug laten komen in de zachte materialen, klinkers in de hal en de houten tussendeuren met ronde vormen. Muziek speelt een grote rol in het leven van de bewoners, daarom is dit dan ook het eerste wat je ziet als je binnen komt vanuit de hal. Zo krijg je direct een gevoel bij de mensen die er wonen.

 

MOODBOARD

 

PLATTEGROND

 

VOGELPERSPECTIEF

 

3D VISUALS

 

REVIEW

” Wij waren zelf al een tijdje (2jaar) bezig met het aanpassen-veranderen van ons interieur. Toch lukte dat niet echt. Centaine heb ik via een netwerk bijeenkomst, ook ongeveer 2 jaar geleden, leren kennen dus hebben wij onze interieur vraag aan haar voorgelegd. Wat zijn wij blij met het ontwerp. Het heeft ons een verrassende kijk op de mogelijkheden van ons interieur gegeven waar wij zelf niet aan hadden gedacht. Wij zullen Centaine zeker aanbevelen. Ze is erg enthousiast en weet precies je gevoel of je wensen toe te passen! ”

 

 

Hierbij een kleine impressie van het interieuradvies dat CentaineCreations heeft gegeven.