Totaaladvies Apeldoorn Zuid

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Totaal ontwerp Apeldoorn.
CentaineCreations is gevraagd om voor het toekomstige huis van deze opdrachtgevers een totaal interieurplan te maken voor de keuken en woonkamer.

ADVIES

De uitgangspunten voor het ontwerp is een rustige basis met strakke lijnen en natuurlijke warme materialen. Naast de warme kleuren van het hout hebben we gewerkt met staal, leer en verschillende stoffen. Door het verloop behang maken we de ruimte wat spannender. De wanden zijn voorzien van akoestische lattenpanelen en behang. Opbergruimte is verwerkt in verschillende maatwerk kasten welke samen voor een rustige basis zorgen en de ruimte omarmen.

HOE HET WAS

Toen de bewoners het huis kochten zag het er heel anders uit. We hebben in het ontwerp een deur verplaatst, alle overige deuren beneden voorzien van kamer hoge (taats) deuren en ook hebben we de huidige keuken een upgrade gegeven!

*De before foto’s heb ik van Funda afgehaald.*

MOODBOARD

PLATTEGROND

MEUBELPLAN

3D VISUALS

Hierbij een kleine impressie van het interieuradvies dat CentaineCreations heeft gegeven. CentaineCreations heeft de juiste vakmensen voorgesteld voor de uitvoering van de verbouwing. En de bewoners zijn zelf aan de slag gegaan met de verdere inrichting.