Interieuradvies

 

Ga je binnenkort verhuizen of ben je je huidige interieur helemaal zat? Bespaar jezelf veel tijd en geld en kies voor CentaineCreations. Als zelfstandig interieuradviseur help ik je graag met het realiseren van je droominterieur. Laat mij je verrassen met nieuwe ideeën waar je zelf misschien nooit aan gedacht zou hebben. Uiteraard passend bij jouw woonwensen, budget en woonstijl. Advies nodig op andere plaatsen dan in huis? CentaineCreations maakt ook ontwerpen voor hotels, kantoorpanden, restaurants en andere openbare gelegenheden. Mijn kracht zit in het mixen en matchen van kleuren en materialen in combinatie met de wensen van de klant en de nieuwste trends. Door het persoonlijke contact met de opdrachtgevers ontstaat er geen standaard modelwoning maar een persoonlijk en uniek ontwerp.

 

Elke woning is uniek. Daarom werkt CentaineCreations met maatwerk pakketten. Een advies kun je volledig naar eigen wens samenstellen. Benieuwd wat wij zoal kunnen bieden?

 • Intake: Tijdens een intake gesprek maken we kennis met elkaar bij jou thuis. We bespreken de wensen en eisen en stapsgewijs kom ik achter je stijl doordat ik verschillende vragen zal stellen en sfeer beelden zal laten zien. 
 • Opmeten van de ruimte: Mochten er geen of onvoldoende plattegronden van de ruimte zijn, kom ik zelf de maten opmeten om hier een plattegrond van te maken.  
 • Moodboard en visie: Een moodboard is de basis voor de rest van het ontwerp. Hierin staan een aantal kernwoorden en kleuren centraal. Het geeft de sfeer weer voor het nieuwe interieur.
 • Tussen presentatie: Tijdens een tussen presentatie presenteer ik het moodboard en de eerste ontwerpfase.
 • Plattegrond op schaal: Na het tussengesprek ga ik aan de slag met een plattegrond op schaal. Hierin zie je overzichtelijk hoe de indeling van de ruimte eruit komt te zien. 
 • Materialen plan: In een materialenplan zie je in de plattegrond aangegeven waar welk materiaal aangebracht moeten worden. (denk aan verf, behang, vloer)
 • Licht en meubel plan: In een licht en meubelplan is op de plattegrond inzichtelijk gebracht waar welk meubel komt te staan en hoe deze eruit ziet. 
 • 3D ontwerp: Door middel van realistische visuals krijg je een nog beter beeld van je nieuwe interieur. 
 • Shopping list: In een shopping list is inzichtelijk gebracht waar je welk meubel kunt kopen en in welke afwerkingen deze zijn. Zo kun je zelf op pad om je nieuwe inrichting te kopen, zo voorkom je eventuele miskopen.
 • Eindpresentatie bij jou thuis of bij mij op kantoor: Tijdens een eindpresentatie presenteer ik het gehele plan inclusief materiaal stalen. 
 • Eventuele begeleiding na het advies is ook mogelijk in overleg!

 

Benieuwd hoe zo’n advies eruit kan zien? Neem dan even een kijkje onder het kopje Projecten.

Voor meer informatie stuur gerust een e-mail naar info@centainecreations.nl