About

Neem een enorme passie voor interieur gecombineerd met liefde voor fotografie, reizen en kleurtjes en stofjes. Gooi dat alles bij elkaar in de pan, laat het een paar jaar flink doorkoken tijdens een vier jarige kleur en interieur opleiding op het Cibap en voilà, het resultaat is CentaineCreations. Ik ben Centaine, een enthousiaste gepassioneerde interieur gek die dag in dag uit bezig is met vormgeving en styling.

 

 

 WAAR HET ALLEMAAL BEGON

Je hebt van die mensen die al heel vroeg weten wat ze willen. En ja, ik ben er zo één! Vanaf kinds af aan wist ik al precies wat ik wilde. ‘ Ik ga in Italië wonen en heb dan mijn eigen bedrijf en mijn vriend heeft zijn eigen restaurant met heel veel bloemen op het terras. En ik fiets dan door de stad met tassen vol met groente, fruit en bloemen van de markt.’ Ik ben begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf, heb in Italië gewoond voor in totaal 1 jaar. Oh en mijn vriend heeft geen restaurant maar wel zijn eigen bedrijf. En over dat fietsen? Ja ik fiets inderdaad bepakt en bezakt overal naar toe, alleen dan met presentatie borden, materialen en kleurstalen.

 

PASSIE

Ik kan wel zeggen dat bijna alle keuzes die ik heb  gemaakt in mijn leven gebasseerd zijn op wat ik wilde. Van mijn passie mijn beroep maken. Ik heb dan ook geen moment spijt gehad van de school die ik heb gekozen en mijn stages in Nederland en het buitenland. Het heeft mij zoveel geleerd en mijn passie voor interieur is zich nog meer gaan ontwikkelen, dit heeft ertoe geleid dat ik dan ook mijn eigen onderneming wilde gaan starten ; CentaineCreations.

 

CentaineCreations gaat voor jou opzoek naar de nieuwste trends op interieurgebied om jou weer te laten genieten van elk deel in je huis.

 

 

 VISIE

CentaineCreations heeft een duidelijke visie: een ontwerp moet een goed gevoel oproepen bij bezoekers en er moet een eye-catcher ontstaan. Door een eye-catcher toe te voegen  zal het ontwerp opvallend blijven en onthouden worden. In een advies staan de wensen van de klant centraal.

 

 

Liefs,

Centaine