Over Centaine

Ik ben Centaine. Een twenty something en een gepassioneerde interieur gek die dag in dag uit bezig is met vormgeving en styling.

 

       MIJN STUDIES

 

Ik ben geboren en getogen in Epe, een klein dorpje tussen Apeldoorn en Zwolle. Ik ronde mijn MAVO af in het buurtdorp, Heerde. Al heel vroeg wist ik dat ik iets met interieur wilde gaan doen. Ik focuste mij hier dan ook helemaal op en was vastbesloten om mijn vervolgstudie te volgen op het CIBAP in Zwolle. Nadat ik mijn intake had gedaan en een maand in afwachting had gezeten voor de uitslag, was ik dan ook echt aangenomen. (gelukkig, want die ‘back-up plan’ had ik niet.) Toen ik 17 was verhuisde ik voor een halfjaar naar Driebergen om daar mijn eerste stage te volgen bij StrandWest in Utrecht. Op mijn 18e verhuisde ik naar het Noorden van Italië voor een stage bij een interieurbureau : interiordesign. En momenteel zit ik tot eind januari op Sicilië voor mijn afstudeerstage bij architect SebastianoAdragnaArchitetti.

 

         REIZEN EN BLOGGEN

 

Ik ben dol op schrijven, lezen, ondernemen,koffie drinken en praten(heel veel praten). Zoals je waarschijnlijk ook al opgevallen is, ook op reizen. Ik ben een gevoelig persoon en ik zie schrijven als een uitlaatklep. Mijn artikelen zijn daarom heel persoonlijk, ik geef jullie een kijkje in mijn leven. Ik heb veel meegemaakt tijdens mijn reizen en ik deel dit graag met jullie, samen met leuke interieur weetjes, hotspots en de nieuwste trends.

 

Liefs,

Centaine