19 jaar en bezoek uit Nederland!

Ciao trouwe lezers,

Hier weer een berichtje van achter mijn bureau. Zondag middag met Kimberly mijn verjaardags taart voor op het werk gebakken.  Zondag avond kwam Luus overvliegen vanuit nederland om hier zijn vakantie de hele week door te brengen.

Vlucht vertraagd, treinen vol. Ja dit was nog niet echt een succes die reis. Maar savonds laat heb ik hem opgepikt bij het station in Bolzano. Maandag ochtend heb ik vrij genomen op werk, omdat ik hem zondag zo laat heb opgehaald en thuis waren leek het me beter om na de lunch te beginnen.

Dinsdag werd ik 19 !

Dus dinsdag was ik vrij en zijn we samen naar Monticolo gegaan.

Mijn collega had maandag op het werk al uitgezocht hoe ik dit moet doen met de bus, want we moesten 2x overstappen. Eerst zijn we met de bus naar het station gegaan, daar heb ik kaartjes gehaald en in mijn beste duits en italiaans gevraagd welke bus ik dan moest hebben haha, hele opgave maar we deden ons best. Eenmaal op busstation eppan wij wachten op de bus naar monticolo meer. Verteld een vrouw ons dus dat die bus vanaf 9 september niet meer rijd.. ja en dan , we hadden ons zo verheugd op dagje meer, het weer was er ook naar. Dus we zijn een bar binnen gegaan en hebben gevraagd wat we kunnen doen. Deze barman hielp ons goed en heeft netjes een taxi voor ons gebeld. We dronken koffie in de bar en binnen 10 min was de taxi er al.

Door de bergen omhoog, prachtig uitzicht en uiteindelijk een heerlijk dagje aan het meer gehad.

Hoe wil je je verjaardag nog beter vieren dan op deze rustgevende mooie plek. En savonds afgesloten bij de lekkerste pizzeria van Bolzano, Nussbaumer. ( lievelings pizza, met rosbief rucola en knoflooksaus …. hmm)

De rest van de week werken, het is alweer vrijdag! deze week is letterlijk voorbij gevlogen.

Dit weekend nog even gezellig met luus, de plannen moeten nog gemaakt worden. Het liefst ga ik morgen dagje naar Verona, dat is niet zo ver van hier. Maar moet even kijken of mijn bankpas daar ook vrolijk van wordt. De boodschappen hier zijn wel een stuk duurder dan in Nederland, heb ik wel gemerkt.

Op stage ook weer genoeg extra dingen geleerd. Nog steeds prima naar mn zin hier, zeker een stage die ik kan aanraden!

Ik ben er inmiddels na 3 weken wel achter dat ik later liever op kantoor werk dan in een winkel.

Ben blij dat ik mijn vorige stage in de prachtige winkel Strandwest in Utrecht heb doorgebracht. Ik heb er veel geleerd heel veel. Maar ik zie meer uitdaging in het werk wat ik nu doe. 🙂

liefs x

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *