flinke virus

Ciao trouwe lezers,

Nou gaat lekker hier. Na een gezellige week met Luus hier in Bolzano werd ik op onze laatste dag samen hier doodziek wakker.

Koorts van bijna 40 graden , verkouden, opgezwollen keel

.. heel fijn ! Het was de bedoeling om op onze laatste dag naar Verona te gaan, maar dit kon ik helaas echt niet opbrengen. Ik heb de hele dag geslapen en ben alleen wakker gemaakt om wat water te drinken en wat paracetamols te slikken. Ik heb een flinke virus te pakken. Zondag ochtend vertrok luus terug naar nederland, ik nogsteeds super ziek maar vanaf toen moest ik t toch echt zelf doen. Mijn benen kon ik nog geen 2 min op staan en moest dus steeds ondersteund worden. Als ik mijn knie boog hoorde je alle botten in mn lijf kraken. Nou nee dit was zeker geen pretje.

Gelukkig heb ik lieve vrienden hier. Oriana kwam me maandag ochtend wat medicijnen en eten brengen en vandaag ben ik even halfuurtje de deur uitgeweest met Kimberly om samen wat boodschapjes te halen bij de supermarkt hier op de hoek. Dit ging best goed maar ik ben wel gelijk weer bek af. De koorts is al wel wat afgezakt maar beter ben ik nog zeker niet. 4 dagen lang in bed liggen ben ik helemaal zat , ik hoop dat ik snel weer beter ben en naar werk kan. Maar het is misschien verstandig dat ik eerst goed uitziek , ik wil en niemand aansteken en wil zelf ook weer snel echt beter worden.

Dus ja, helaas niet veel leuks of avontuurlijke wandelingen voor mij. Ik hoop dat ik snel weer beter ben en weer van de prachtige omgeving kan genieten.

Liefs, Centaine

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *