Eerste dag alleen !

Buongiorno,

Maandag op dinsdagnacht zijn mijn ouders, broertje en lieve hondje vertrokken naar Nederland.

Afscheid nemen viel ons allemaal behoorlijk zwaar. Vanaf nu zou ik het toch echt zonder ze moeten doen, in een heel ander land en voor nu nog een wildvreemde omgeving. Ik ben immers nog nooit eerder in Bolzano geweest. Nadat mijn ouders vertrokken waren probeerde ik nog wat verder te slapen, wel zonder enig succes moet ik toegeven. Na amper 1 uurtje geslapen te hebben ben ik toch maar mijn bed uit gegaan, met in bed blijven liggen bereik je namelijk niet zoveel.Gelijk stoot ik natuurlijk keihard mn hoofd tegen de rolluiken van mijn balkondeur.. tsjah die ochtend zat echt allemaal niet mee.

Kimberly heeft me goed opgevangen en mee op sleeptouw genomen, we zijn gaan shoppen voor mijn appartement, en ‘s middags hebben we wat gedronken met Patrick en Stefano. Stefano werkt net zoals Patrick bij Interior design en dus zal ik ook met hem samen werken. Daarna ben ik met Kimberly lang gegaan bij InteriorDesign! Ook heb ik Kuno ontmoet, hij gaat mij beoordelen op mijn stage dit half jaar. Het voelde gelijk goed in het bedrijf en ik voelde me erg welkom. Ze zijn een paar weken terug pas oververhuist naar een gloednieuw pand , het pand is nog lang niet af, maar het kantoor is iniedergeval klaar om aan de slag te gaan.

Ik heb lekker mijn eigen werkplekje.:)

‘S middags heeft Kimberly me geholpen met een italiaanse simkaart, ik heb nu dus ook voor dit halfjaar een italiaans nummer. Dit scheelt me een hoop ik kan voor 10 euro in de maand 300 min internationaal bellen en heb 3000 mb internet.

Het is fijn om Kimberly in de buurt te hebben.

Zij kent bolzano al helpt me super fijn met dingetjes zoals dit. ‘s avonds hebben Kim en ik de chefkok uitgehangen en gekookt voor haar, patrick en mij.

Een hele drukke dag gehad dus gister en ik lag ‘s avonds dan ook echt uitgeteld op bed.

Vandaag een nieuwe dag,de zon schijnt alweer vollop! Lekker dagje fietsen door bolzano!

una bella giornata ea presto! 

Ciao, Centaine x

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *