Foto’s van mijn appartementje.

c6db01_74d0e269c0a640b5920a146945583ee3~mv2

Ciao !

Ja hier zijn ze dan eindelijk, de foto’s van het appartement waar ik komend half jaar verblijf :).

Ik heb al heel veel meegemaakt hier in bolzano, ook al veel stappen gezet. Gister hebben kimberly en ik de route naar het werk op de fiets gedaan, zodat ik niet kan verdwalen als ik naar het werk fiets haha. Gelukkig is het bijna alleen maar rechtdoor voor zo’n 20 minuutjes. Gisteravond zijn we samen langs Oriana gegaan, de vrouw waarmee Kimberly samenwoonde tijdens haar stage tijd hier in Bolzano. Wat een lieve vrouw! ze vertelde me ook gelijk dat haar deur altijd voor me openstaat, zo iets doet je zeker goed. Een hele gezellige avond gehad met z’n 3 ,daarna was ik net zoals de dag ervoor zo moe dat ik gelijk in slaap viel.

(misschien hielp de wijn daarbij ook een handje)

Vanaf mijn balkon maak ik trouwens de raarste dingen mee, voorbeeldje.. aan het grote gebouw op het plein tegenover mijn huis zit een stenen bankje vast, ik denk dat dat bankje vervloekt is ofzo. Elke keer als ik op het balkon zit gebeurd er wel iets bij dat bankje. Of er wordt een oude vrouw bijna aangereden door een auto, een vrouw krijgt gigantische ruzie aan de telefoon en gaat als een of andere debiel staan vloeken en stampvoeten en springen en weet ik veel wat ze allemaal deed ( nee schaamte kennen de italianen niet volgens mij) , of een stelletje krijgt gigantische ruzie en lopen boos weg van elkaar, een meisje helemaal in tranen… nee ik denk dat ik bij dat bankje uit de buurt blijf..

Maar genoeg over het gekke bankje, ik heb het iniedergeval heel erg naar mijn zin hier!

enjoy your day!

Liefs, Centaine

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *