Innsbruck & jungle party

Buongiorno,

Wat is het druk! En geloof me dat is ook wel terug te zien aan mijn appartement.. Overal ligt wel wat, en er mag best even een doekje doorheen. Maar wat heb ik het naar mijn zin hier, zelfs ondanks de drukte en oververmoeidheid.

Ik ben dinsdag een dag thuisgebleven van werk omdat ik echt pudding was zo zwakjes. Voel me nog steeds niet top fit maar om nou in bed te blijven heeft ook niet veel zin.

Op stage is het nu verschrikkelijk druk, de meeste hotels willen alles voor kerst af hebben, dus nu zitten we in de grote afrondfase van projecten.

Ik ben momenteel bezig met de hotelrooms voor op de 3e verdieping van het gebouw van interiordesign. Ook ben ik bezig met 2 hotelrooms van hotel merhauser en een nieuwe email schrijven met foto’s etc voor klanten. En ik maak een design voor de drybags.

Verder probeer ik veel met mijn vrienden te zijn hier. 🙂 Vorige week donderdag ben ik met Kim en Sara de stad in gegaan, hier hebben we bij de universiteit een stelletje ontmoet. Daarna zijn we met die jongen nog naar vrienden van hem gegaan in de kroeg. Dit was zo ontzettend gezellig! En zo spontaan, dat maakt het al helemaal leuk.

Zo leer je op 1 avond opeens een hand vol nieuwe mensen kennen.

Die jongen vertelde me over een feest op de universiteit op vrijdag, en drong aan dat ik daar ook heen moest komen. Die dag erna ben ik met Laura ( uit Amerika) naar dit feest gegaan in de uni. Het thema was Welcome to the Jungle. (Vandaar de panterprint op mijn gezicht). Dit was ontzettend gezellig ( gelukkig hebben we de fotos nog). Op zaterdag heb ik de hele dag doorgebracht in bed haha, en ben ik om 10 uur weer in slaap gevallen.

Op zondag Innsbruck!! Dit was zo leuk!

Samen met Alisa , Laura en Dominique , alle 3 uit Duitsland, stonden we om 08.30 al op het station. Ja om half 9 op zondag ochtend ja.. En wat bleek toen , er werden bommen geëxplodeerd en er reden geen treinen, autos, bussen etc tot 12.00 … ja dat was even balen , maar we zijn ergens in bolzano koffie gaan drinken om wakker te worden en hebben gelijk om 12 de trein genomen, eerst naar Brenner en daar moesten we overstappen op de trein naar Innsbruck.

Het is zo raar ene moment ben je in Italie andere moment sta je in Oosterijk.

Maar daar zijn we lekker innsbruck gaan verkennen en hebben we de kerstmarkt bezocht, wat ontzettend mooi was. Natuurlijk al mn geld uit gegeven aan eten en gluhwein ;). De gebouwen in Innsbruck zijn prachtig, ik zag veel combinaties van oud met nieuw, en veel kleuren. Tussen mijn fotos hieronder zie je ook een straat bij een rivier vol met gekleurde huizen en dan de bergen op de achtergrond, dit is zeker de mooiste plek van innsbruck naar mijn idee.

Ook heb ik mijn duits beetje kunnen oefenen die dag met de meiden. Want ja ik volg ook nog een online duits curcus van Erasmus, maar het is zo lastig want ik heb er nauwlijks tijd voor, omdat ik het zo druk heb ook met italiaanse school want mijn examen komt er ook al bijna aan van italiaans. Dat gaat trouwens wel steeds beter, ik leer ontzettend veel al. Op stage praten Kuno en Barbara nu ook italiaans als ze iets uitleggen aan Stefano en mij. Ook met presentaties aan klanten doen we dit gewoon in duits of italiaans.

Dit weekend ga ik op vrijdag avond met Kimberly naar de kerstmarkt in bolzano, en savonds lekker in de stad gluhwein drinken. Op zaterdag huis schoonmaken , boodschappen doen en etc. en da zondag even echt een relaxdagje, met maskertjes, films en relax outfits denk ik. ja denk ik ja, zou me niks verbazen als ik toch weer te deur uitga haha.

Jullie zijn weer op de hoogte!

Geniet van de foto’s.

Liefs, Centaine

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *