Mix of different countries all together in Bolzano

Goedenavond!

Zo ik heb weer wat mooie plaatjes gemaakt afgelopen weekend. Want wat heb ik een heerlijk weekend gehad! Kan hier heel tevreden op terug kijken!

Op vrijdag middag met de meiden even naar de kroeg geweest en gezellig bijgepraat en drankjes gedaan. Het is zo fijn om met mensen te zijn die in het zelfde schuitje zitten, allemaal komen we uit een ander land en we zijn allemaal alleen opzoek gegaan naar avontuur. En hier elkaar leren kennen en een groep geworden, een hele gezellige groep!

Ik kan je wel vertellen dat je op deze manier van je avontuur een nog leuker avontuur maakt, nieuwe mensen leren kennen en samen op ontdekking gaan.

Zaterdag zijn Kimberly en Alisa en ik met de auto op pad gegaan voor een kleine roadtrip. Dit was zo ontzettend leuk.

De bergen in gereden , beneden alles mooi gekleurd met herfstkleuren en hoe hoger je komt hoe witter het wordt. jaja de meiden in winterwonderland!

Wat was het prachtig ik heb eerlijk waar mijn ogen uitgekeken. Gelukkig heb ik foto’s voor jullie gemaakt zodat jullie met me mee kunnen genieten, maar toch , je had er moeten zijn !

Helaas was wel bijna alles dicht zo hoog op de bergen haha, na wat rondjes rijden kwamen we eindelijk restaurantje tegen die open was, daar hebben we heerlijk wat gegeten samen.

Je ziet mensen echt vragend kijken als ze 3 engels sprekende meiden zien. dus heel wat nieuwsgierigheid heb je wel hier haha.

Oh en dan heb je nog het geluk erbij wat Kimberly en ik hadden haha. Toen we bijna bij mijn huis waren, vonden we een portemonnee op de grond , met allemaal geld en spullen erin. Gelukkig zat er heel toevallig een telefoon nummer in, dus wij opbellen en vertellen dat we portemonnee gevonden had. De vrouw die we belde was de lerares van zijn zoon. Wij contact opgenomen met deze man en savonds afgesproken om hem zijn portemonnee terug te geven.

Hij vond het op een romeo en juliet verhaal lijken haha.

We kregen van deze meneer als bedankje 20,-. Dus we hebben mooi wat extra voor volgend weekend in Innsbruck!! 🙂

 

Geniet lekker van de plaatjes! En houd mijn blog in de gaten want volgend weekend gaan de meiden en ik naar Innsbruck, Oosterrijk. Even wat glühwein drinken op de kerstmarkt natuurlijk haha. Foto’s komen nog!

Liefs, Centaine

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *