Hotel bezoekjes & meiden avonden

Goedemiddag,

Even een terugblik op een drukke week met leuke weekenden.

Vorige week zaterdag heb ik een heerlijke girls night gehad met wat meiden die ik hier heb leren kennen. We hebben zelf tapas gemaakt, dit was heerlijk ! Oh en tijdens het boodschappen doen kwamen we boven de 50,- uit.

Dit betekende dat we voor 0,06 cent 6flessen wijn kregen.

Ja echt wij geloofde het eerst ook niet haha. Hier mag Nederland wat van leren. Uiteindelijk eindigde we dus met 11 flessen wijn haha. We hebben sangria en hugo gemaakt.

De zondag erna ben ik even wat gaan drinken met April en Alisa in de stad.

Afgelopen werkweek was ontzettend druk. Vanaf het begin van mijn stage ben ik al bezig met het ontwerpen van de hotels van interiordesign. Deze hotels bevinden zich op de 3e verdieping van ons gebouw. Ze zijn daar nu ook begonnen met bouwen, leuk om het proces te zien!

 Ik heb vrijdag een dag gedraaid van 15,5 uur met maar een half uur pauze. Je kan dus wel zeggen dat ik totaal gesloopt ben. Ik heb , ondanks dat ik nog 2 maanden moet ook volgende week al mn uren binnen.  We zijn vrijdag naar 3 verschillende hotels gegaan. We moesten de kamers klaarmaken, bedden opbouwen en plaatsen, gordijnen en andere meubels. Het was zo gaaf om het ontwerp in hotel granbaita te zien, hier heb ik aan meegewerkt. De retro nachtkastjes die naast het bed staan heb ik ontworpen en zijn dus uitgevoerd omdat de klant er gelijk verliefd op was :).

Ik voel wel elke spier in mijn lichaam maar oké haha, vandaar dat ik nu ook rustige zondag heb in mijn pyjama op de bank.

In het laatste hotel waar we waren, des alpes, heb ik de backboards voor de bedden ontworpen. Deze zijn nog niet af dus nu zie je ( zoals op de foto’s) nog een plank, als dit af is zal ik de foto’s toevoegen.

Gister ben ik Gezellig ongepland met Alisa gaan shoppen in bolzano. Mezelf getrakteerd op kerstkados. 😉 Savonds hebben we nog even wijntjes gedronken met kim. En daarna hebben alisa en ik afgesloten met een lui film avondje op de bank.

Snel meer ! 🙂

Liefs vanuit Italie. xx

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *