Uhm zomer, kom maar weer tevoorschijn

Buongiorno!

Weer even een berichtje van achter mijn bureau.

Afgelopen week niet heel veel gedaan. Alleen dikke pech met mijn fiets gehad. Hele band kapot. Best lastig als je fiets het enige vervoermiddel om op werk te komen is. Aangezien er geen bussen rijden naar interior design. Gelukkig zijn mijn collega’s zo lief om me op te halen en thuis te brengen met de auto. En Kimberly om mijn fiets naar de fietsenmaker te brengen.

Afgelopen weekend was het weer niet heel denderend. Ik ben zaterdag middag even de stad in geweest met Kimberly en dat was super gezellig. Ik belande alleen om 7 uur al met migraine in bed en heb een nacht van 14 uur slaap gehad haha. Zonde van mn zaterdag avond maar ik had de slaap wss nodig. Zondag wou ik even lekker stukje gaan wandelen, helaas was het weer het niet met me eens en heb ik de dag doorgebracht op de bank met mn hollandse sloffen en dekentje.

Want ja het is hier zo verschrikkelijk koud nu ! Mijn sloffen en sjaal gaan overal mee naar toe haha. Gister lag er zelfs al wat sneeuw op de bergen, zo gek dat het weer zo snel kan omslaan. Het is herfst oke dan gedraagd het weer zich ook zoals in de herfst. Dat zijn we in nederland niet meer gewend.

Verder heb ik gister mijn 2e italiaanse les gehad. Dit keer ging het zo goed, ik was de enige uit de klas die wel zn huiswerk had gedaan, dus dan is het extra leuk als je lekker veel kan zeggen en de rest van de les de beurt niet zoveel krijgt haha.

Verder hebben we veel gelachen tijdens de les van gister, gister was het namelijk een grammatica les, nou geloof me een italiaanse lerares die de italiaanse grammatica in het italiaans wil uit leggen aan studenten die er de balle niet van snappen is heel grappig.

Aan het begin probeerde we heel serieus te blijven, maar toen de lerares rare geluiden en bewegingen ging maken om ons dingen duidelijk te maken was de concentratie er snel af.

Zelfs de lerares kwam niet echt meer uit haar woorden. 😉

Ciao !

Liefs, Centaine

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *