Groot nieuws vanuit Bolzano!

Buongiorno!

Nou wat begon mij werkweek fantastisch op woensdag. Ik had op dinsdag avond een email gestuurd naar een architectenbureau in Sicilië , eigenlijk gewoon uit interesse.

Nou op woensdag tijdens het werken kreeg ik een mail binnen dat ze me graag als stagiair willen hebben! Nou sprongetje, dansje, gilletje. Hoe gaaf zou het zijn als ik mijn afstudeerstage weer lekker in Italie mag doen , maar dan zo zuidelijk als mogelijk. Als een droom die uitkomt!

Natuurlijk was het noorden een goed begin, en had dit voor geen goud willen missen. Maar zuid Italie is toch wel meer mijn ideaalbeeld van Italie. Nu nog hopen dat school me laat gaan! Maar het zou ook weer een voordeel voor hen zijn, aangezien ik de eerste Nederlandse student zou zijn die daar stage gaat lopen :).

Volgende week laatste weekje op stage, ik ben al ruim over mijn uren heen, maar moet nog even bikkelen aan mijn schoolverslag en het laatste grote project op werk waarmee ik nu bezig ben.

Ben je van plan op stage te gaan in bolzano, of wil je gewoon graag een vakantie boeken hier? neem gerust contact met me op, dan vertel ik je wat je zeker even moet bekijken! ( en waar je de aller lekkerste pizza kan eten , ook niet onbelangrijk!)

Liefs vanuit italie, Centaine

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *