Suprise, Suprise , Suprise!

Goedemorgen,

Het is weer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb, ik hoop dat jullie een leuke kerst en oud en nieuw gehad hebben.

Ik iniedergeval zeker, ik ben als verrassing overgevlogen naar nederland. Dit was al gepland in Oktober en heb het dus zo lang geheim moeten houden voor vrienden en familie. Maar wat waren de reacties leuk en lief! Op 24 December pakte ik de bus naar Oostenrijk, en ben ik vanaf daar het vliegtuig ingestapt naar Nederland. Het voelde zo gek, ik was kapot van de zenuwen om iedereen te zien. Ik zat in het vliegtuig naast een italiaanse man, dus hebben nog hele gesprekken gehad in het italiaans, deze man ging zijn broer opzoeken die in amsterdam woont. Toen ze langs kwamen om te vragen of ik koffie wilde kreeg ik toch even een flinke black-out haha. Ze vroeg me letterlijk : Wil je wat te drinken? En ik bleef haar heel stil aanstaren terwijl ik in mn hoofd dacht was dit engels, italiaans of toch nederlands? Mijn  antwoord heb ik toen maar veelzijdig gehouden en was als volgt, si, yes ,ja oh sorry hoor. Gelukkig kon ze erom lachen en ze vroeg of ik lang weg was geweest. Toen ik eenmaal in nederland was na een reis van 9 uur, voelde het zo vreemd, koud en waar waren de mooie bergen? Mijn moeder kwam me ophalen van schiphol en we hebben toen thuis mijn broertje verrast, de dagen erna nog wat andere familie en vrienden. Helaas heb ik niet van iedereen een filmpje en kon ik niet iedereen zien maar 29 januari vertrek ik weer naar Nederland. In het filmpje zijn de reacties te zien. Op 6 januari ben ik samen met Kimberly, Patrick en Jantine terug gevlogen naar Oostenrijk. Ja, Jantine ging een weekendje mee! Jantine en ik zijn toen nog even in Oostenrijk gebleven om van de sneeuw te genieten en hebben in de avond de bus naar italie genomen. Pfoeh al moet ik toegeven dat het hier in italie nu ook behoorlijk koud is, maar gelukkig schijnt de zon nog en maakt dat het wat aangenamer.

Jantine en ik hebben veel gelopen en het super gezellig gehad!  Morgen begin ik dan toch echt weer op stage, de laatste lootjes! Het voelt zo gek om straks naar nederland te gaan. Ik heb hier natuurlijk ook wat opgebouwd, nieuwe vrienden gemaakt en mijn eigen ritme gekregen.

Ik leef hier zo anders als in Nederland, je bent veel buiten, maakt wandelingen, je ontdekt jezelf op allerlei manieren. Het zal dus wel wennen zijn als ik straks weer terug ga. Maar ik zit stiekem alweer met allerlei nieuwe reisplannen in mijn  hoofd.

Liefs vanuit italie, Centaine

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *