Herfst met temperaturen van 20 graden.

Buongiorno , Gutentag, Hello, Hallo,

Weer wat nieuws vanuit italie !

Wat heb ik een druk maar leuk lang weekend gehad.

Donderdag kwamen mijn moeder en tante, dat was natuurlijk ontzettend leuk en we hebben ook heel wat mooie dingen gezien.

Op Donderdag heb ik een dag vrij genomen van werk, zodat ik mijn moeder en tante kon ophalen van Verona. Die dag hebben we gelijk doorgebracht in Verona.

En wat was het lekker weer! Ja het is hier herfst, maar ik zit nogsteeds in een shirtje in de zon op het terras, en dat in november, i love it!

Verona was niet zo druk , dus we konden lekker rustig alles bekijken, ook het balkon van Juliet.

Normaal is het daar ontzettend druk. Verder hebben we wat gegeten en gedronken in Verona.

Wijn natuurlijk! Want zoals de gezellige italiaanse ober zei ;

water is for flowers.

Die houden we erin hoor haha!

Op vrijdag ben ik wel gewoon gaan werken. en ben ik beig geweest met een backboard van bed ontwerpen en ben ik in PaletteCAD bezig geweest met een ontwerp voor een hotelkamer.

Op Zaterdag zijn we met de bus naar Lake Carezza geweest. ( ik moet het toch even benoemen maar nederland kan nog wat leren van de prijzen voor de bus en trein hier!!)

Oh maar 1 minpuntje aan de bussen hier, ze rijden gewoon door de bocht okal weten ze dat ze de tegemoetkomende bus gaan raken, nee hoor met heel wat geweld en gekras kom je er toch wel langs haha.

Op Zondag zijn we de bergen in gegaan, oberbozen ook wel genoemd. Daar hebben we lekker van de zon genoten op het terras en hebben we een mooie herfstwandeling gemaakt.

Maandag , de laatste dag van mijn moeder en tante hier, hebben we doorgebracht in de stad zelf op het terras. Op dinsdag ben ik samen met kim weer de bergen in gegaan en hebben we op het terras genoten van onze welverdiende biertjes.

Zie foto’s hieronder, niet jaloers worden he 😉

Liefs , Centaine

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *