Just a random update

Buongiorno !

Even weer een update.

Soms heb je dagen dat gewoon even alles tegen zit, ja ook als je in italie woont ja.

Vrijdag aangereden door een auto terwijl ik naar mn werk fietste. Liep flink mank maar ging na een dag (en wijn) gelukkig stukken beter, alleen een mooie grote blauwe plek overgehouden op mn been. Deze beste meneer reed ook gewoon door nadat mijn been klem zat tussen mn fiets en de auto.

Op vrijdag avond heb ik hele avond met kimberly en alisa doorgebracht onder het genot van jawel, wijn. Zaterdag was ik ook niet bepaald happy en ben ik heerlijk een avondje uit geweest, dat was echt lang geleden. Eerst met kimberly en alisa bij mij thuis gezeten en daarna in de stad geweest met laura, alisa, kimberly, michaela en josefine. Had wel even zo’n gezellig gekkenhuis avondje nodig. Ik was dan ook om half 7 de volgende ochtend thuis haha. Dus je raad het al , zondag niet meer zoveel gedaan, alleen even in de stad koffie gedronken met de meiden.

Nu weer lekker aan het werk. Ik vind het nogsteeds ontzettend leuk hier maar begin stiekem ook wel beetje af te tellen naar Nederland. Want ja hoe gek het ook klinkt ik mis naar school gaan best wel. Ik had dit absoluut voor geen goud willen missen en heb hele leuke mensen ontmoet die ik ook zeker zal blijven spreken. Maar ik mis toch dat echte echte italiaanse hier. Ik heb vage gedachte om naar Sicilie te gaan hierna, maar die gedachte zijn nog niet zo doordacht haha.

Eerst kijken hoe het weer is om in nederland te zijn en ik mijn italiaans diploma halen hier.

Oh en ja Kerst is onderweg hoor, overal zie je al kerstspullen en verlichte gebouwen met kerstlampjes etc. Ik heb echt zin in de kerstmarkt hier in bolzano 🙂

Morgen ga ik wss met werk klanten bezoeken in hotels ;). Dus komen ook snel weer fotos online.

Voor dit weekend nog niet veel plannen, eigenlijk wil ik beetje gaan reizen. Ik heb nog wat dingen die ik wil zien voordat ik terug ga, zoals merano,venetie,trento en innsbruck.

Nog genoeg te doen in mijn laatste maanden dus!

Liefs , Centaine

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *