Traveling, it leaves you speechless, then turns you in a storyteller

Buongiorno,

Het is alweer bijna november, de maanden vliegen hier verschrikkelijk snel voorbij.

Ik kom uren tekort in de dag.

Al weer3 weken ongeveer op italiaanse school, de eerste les ontzettend veel geleerd. Daarna had ik niet het gevoel dat we zoveel leerde, maar gister pfoeh alsof ze me gehoord had hoor, en en stapel leerwerk dat we kregen, dus dat wordt leren leren leren dit weekend. En oh , huis schoonmaken en opruimen want dat is er niet echt van gekomen afgelopen 2 weken en weekend..

Vorig weekend ben ik op zaterdag lekker stukje in mn eentje gaan wandelen, echt gewoon even me-time.  Ik ben naar ‘de mooie brug’ gewandeld, dit is paar minuten bij mij vandaan.

Ik denk dat dit het enige plekje is in Bolzano waar je als enige het water hoort

Inplaats van al die drukte en toeterende autos.

Zondag was mijn bedoeling om het huis op te ruimen, maar toen belde Alisa, meisje uit mijn italiaanse klas me spontaan op om te vragen of ik wat leuks wil doen, en dat wou ik zeker wel na zo’n drukke week. En toen hebben Alisa, April , Josefina een heerlijk dagje doorgebracht samen. Eerst koffie gedronken en daarna heerlijk ijsje gehaald en languit in de zon gelegen in het park, ik was ook lekker verbrand haha.

Het is leuk dat ik hier mensen van over de hele wereld leer kennen. Amerika, Duitsland, Spanje, Schotland, Argentinie en Italie natuurlijk. Het is leuk om je ervaringen te delen met mensen die hier ook niet vandaan komen, je begrijpt elkaar veel beter op die manier en als je een gesprek wil voeren over iets kunnen ze meestal meepraten of weten waar je het over hebt.

Volgende week komen mijn moeder en Hannie in bolzano voor een lang weekend, super leuk echt zin in!

Ik ga volgende week donderdag naar Verona, daar land het vliegtuig, en dus brengen we eerst een dagje in verona door.

De rest van de week nog maar even kijken wat we gaan doen.

tot snel!

Liefs, Centaine

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *